Підпільний Кіндрат

РЕСТОРАЦІЯ ГАЛИЦЬКОЇ КУХНІ
  • Галицька кухня 
    – це динаміка та оригінальність, адже вона сформувалася завдяки смакам та кулінарним традиціям різних народів, що століттями тут проживали. Це водночас українська, польська, грецька, угорська, а також єврейська, вірменська, італійська та австрійська кухні. 
  • Авторські настоянки
    Крафтові настоянки, бальзами, абсенти, медовухи, наливки та лікери які ми виготовляємо для Вас з високоякісного дистиляту та натуральних складників.
  • Мандрівка в часі
    Ресторація Підпільний Кіндрат це мандрівка у Львів 1930 років. Кожен куток ресторації від панської зали з пєцом який стоїть у ній вже сотню років і до підпільного залу з старовинними бутлями буде Вам нагадувати історію, та перенесе Вас у романтичний Львів. Гостинно запрошуємо!
ПЕРЕКУСИ НА ЗИМНО
Смачні нарізочки, салатки та перекуси під чарочку
М'ясна тареля 220/100 г
Найліпша закуска до чарочки: буженина, вирізка свинна, курячий рулет, домашня ковбаска та цвіклі
295
грн.
Тареля в'яленого м'ясидла 120/100/50 г
В'ялений балик, чорізо, ковбаски шпікачки, сушений сир сулугуні та пікантний соус, суперово смакує як до настоянок так і до пива
265
грн.
Паштетові фантазії 150/50/30 г
Паштет з курячої печінки та морквяного конфі,  подається з грінками та вишневим соусом
135
грн.
За переписом діда Славка 140/120 г
Домашнє мариноване філе оселедця, маринована скумбрія, маринована цибулька, подається з картопляними крокетами та ікрою щуки
195
грн.
Сирні делікатеси 120/50 г
Компанія  з чотирьох видів сирів: камамбер, пармезан, бринза та дорблю, подаються з грильяжем та смородиновим соусом
265
грн.
Закуска народова 250г
Сало солене, сало мелене, рулет з сала з паприкою та кропом, цибулька маринована та гріночки - ідеально під чарочку
175
грн.
Самі солимо 300 г
Квашений огірочок, помідор квашений, квашена капуста, квашений часничок
115
грн.
Маринади з Бочки 330 г
Мариновані печериці, гостренькі баклажани, крижавка, чері мариновані та перець чилі
139
грн.
Салатки
Салатка Солоденький язичок 250 г
Ніжний телячий язик з салатним листям, маринованими печеричками, базиліком, корнішонами та медовим соусом
235
грн.
Зупки
Перші страви які традиційно готують на галичині 

Бограч з димком 450 г
Три види мнєса, наваристий, густий, підпаленими димком з запашної вільхи - і це все про наш Бограч!
195
грн.
Борщ Панський  300 г
Готується на свинині, подається з грінками з домашнім салом
115
грн.
Капусняк господарський 350 г
Традиційна українська страва, має кислуватий смак з особливим ароматом, подається з печенем реберцем та яськом
115
грн.
Росул з кури 250 г
Росіл з курчата з домашнім макаронами
95
грн.
Журек галицький 350 г
Зупка, зварена на домашній хлібній заквасці, з м'яском та копченостями, смакує з домашньою ковбаскою та картопляними крокетами
145
грн.
Гарбузова крем зупка 350 г
Зупка з гарбуза, подається з гарбузовим насінням та м'ясними шварками
129
грн.

Основні страви Галицької кухні

Страви приготовані за давніми галицькими та родинними переписами
Страви з мнєса
Скарб діда Семена 350 г
Свинна вирізка, соковитий шпондерок та грибочки запечені в листовому тісті з кунжутом, подається та смакота з базиліковим соусом.
255
грн.
Карківка по-галицьки 300 г
Запечений шмат свинної шиї,  подається з бігусом, палюшками та помідоровим соусом
295
грн.
Кармонадля з каліфйорами 400 г
Великий шмат свинної вирізки обсмажений в кропі подається з цвітною капустою в клярі під соусом дорблю
255
грн.
Медові ребра 250/150/50 г
Ребра томлені в помідорово - медовому соусі, подаються картопляним гратеном та слабосоленим огірком
255
грн.
Бараболька від бабча 350 г
Смажена картопелька по-домашньому з цибулькою, часничком та копченим шпондерком, смакує з квасним молоком
125
грн.
Рондель мольфара 300 г
Свинна шия запечена з печеричками та картопелькою під соусом бешамель, перед подачею щедро посипаємо сиром сулугуні
180
грн.
Арт-банош 200 г
Авторська інтерпретація баноша, подається з грибним соусом
150
грн.
Деруни з м`ясною мачанкою 300 г
Тертюхи з картоплі, подаються з вершково-м`ясною мачанкою
130
грн.
Пакунок від господаря 200 г
Баклажан начинений телячим фаршем та запечений під сиром моцарела з помідорами чері
165
грн.
Курячі крильця в сливі 300 г
Курячі крильця фрі, карамелізовані в сливовому соусі з картопляними чіпсами
180
грн.
Страви з риби
Бритванка Заморська 370 г
Броколі, морква, запечена картопля, болгарський перець та інші ярини запечені в печі з лососем
295
грн.
Страви з тіста альбо сиру
Палюшки Підбірцівські 350 г
Палюшки приготовлені з картоплі, домашнього сиру та борошна подаються з ніжною свинною вирізкою та соусом з зеленої цибульки
145
грн.
Сулугуні в тісті 200 г
Сир сулугуні запечений в тісті з соусом песто та грецьким горіхом
175
грн.
Кнедлі хлопські 320 грам
Картопляні кнедлі начинені свининою, подаються в сирному соусі зі смаженим шпондерком
135
грн.
Кнедлі панські з шпинатним сосом 320г
Картопляні кнедлі начинені домашнім сиром та бринзою, подаються в шпинатному соусі
135
грн.
Малиновий камамбер 230 г
Сир Камамбер запечений в печі, подається з малиновим соусом та гріночками
195
грн.
Львівські делікатеси
Страви приготовані за ексклюзивними переписами з відбірних субпродуктів
Чорна кубаса 350 г
Кров'янка, смажена на домашніх шкварках, подається, традиційно  з бігусом
125
грн.
Вогень Рулька 1300г
Підсмажена до хрусту свинна рулька, помащена помідоровим соусом, традиційно подається з печеною картопелькою фаршированою грибочками та бігусом
650
грн.
Страви на компанію
То є що їсти
Десерти
Обіди та сніданки
Завжди ситно
Сніданок Яєшня з  ковбасками 350 г
Ріденька яєшня, шпондер смажений, помідор, тости, ковбаски мисливські, рукола щодня з 12:00 до 15:00
165
грн.
Запіканка з броколі та курочкою 320 г
Готується із добірних броколі, помідор чері, філе куряче печене,  моцарела, сир філадельфія, чорізо на тості, соус Айолі
165
грн.
Ліниві варенички 200/50 г
Дуже ніжні та лінивці подаються із вишневим соусом та маслом
Панкейки 200/100 г
Пухкенькі панкейки, подаються з ванільним соусом
125
грн.
НАПОЇ
КОКТЕЙЛІ ТА ОСВІЖАЮЧІ НАПОЇ
est 1916
Авторські настоянки
Понад 150 видів настоянок за авторськими рецептами
Настоянки класичні на травах та коренях
Настояні на меді з власної пасіки та травах та коренях зібраних в різних куточках України
More products
Настоянки класичні на ягодах та плодах 
Настояні на меді з власної пасіки, ягодах та плодах з татового саду 
More products
Бальзами
Медові міцні бальзами настоюються на великій кількості меду з власної пасіки, що надає їм густину  і смак  та коренях, травах, ягодах зібраних власноруч.
More products
Медовухи
Робиться методом природнього бродіння меду та подальшого настоювання з ягодами, коренями та травами
П'янкі меди
Ексклюзивний міцний медовий напій, виготовляється за оригінальною таємною авторською технологією на фруктовому дистиляті та настоюється в дубових бочках
БЕЗАЛКОГОЛОЛЬНІ НАПОЇ
Узвар, компот, кава та натуральні чаї
Пиво і до пива
Тареля в'яленого м'ясидла 120/100/50г
В'ялений балик, чорізо, ковбаски шпікачки, сушений сир сулугуні та пікантний соус,суперово смакує як до настоянок так і до пива
265
грн.

Винна карта

Горілка та самогон
Коньяк та бренді
Віскі та бурбон
ЛІКЕР, ДЖИН ТА АПЕРАТИВ
Новини та Акції
Файна львівська кава

Щастя - це ,відчувати життя,як кожен ковток доброї чорної кави, і не важливо з якої чашки ти п‘єш каву, це не змінює її смак... Щастя в простих речах, завітайте до нас на чашечку щастя😉.

Підпільний Кіндрат – зігріває тіло, звеселяє душу.

Більше 150 видів настоянок!
"Підпільний Кіндрат" — це місце кольорів, які підкорять ваші смакові рецептори унікальними молекулярними поєднаннями. Не дивно, що "Кіндрат" підпільний, адже тут зібрано понад 150 найкращих настоянок
на чолі з "Борщем", який входить в сотню найоригінальніших напоїв світу. Усі найцікавіші, найсмачніші, найгеніальніші — найкращі чекають на вас в одному місці, навідайтесь і переконайтесь!
Замовляйте в ресторані та на доставку
Бограч з димком
Ой чули чули чули, ой чули паничі, що, роблять у Кіндраті - смакують Бограчі. Цього тижня ми досліджували старовині закарпатські переписи і в новій інтерпретації 25, 26 та 27 вересня подамо для Вас Бограч з димком. Три види мнєса, наваристий, густий, із шпінаковими кльоцками з домашньої булки, підпаленими димком з запашної вільхи - і це все про наш Бограч!
Завітайте на Підпільний Бограч та зігрійтеся у холодні осінні вечори! Дзвоніть та резервуйте столики за телефоном
0980357678 . Завжди Ваш - Підпільний Кіндрат
Звяжіться з нами
+380980357678
м.Львів, вул. Валова,25
Гостинно запрошуємо
з 10.00 до 23.00
Pidpilnyj Kindrat