М'ясна тареля 220/100 г - 295 грн. х 1 = 295 грн найліпша закуска до чарочки: буженина, свинна вирізка, курячий рулет, домашня ковбаска та цвіклі Паштетові фантазії 230 г - 135 грн. х 2 = 270 грн паштет з курячої печінки та морквяного конфі подається з грінками та вишневим соусом За переписом діда Славка 250 г - 195 грн х 2 = 390 грн домашнє мариноване філе оселедця, маринована скумбрія з картопляними крокетами та ікрою щуки Язикаті рулети 200 г - 145 грн х 2 = 290 грн Відварений язик з ніжним крем сиром загорнутий в огірочок Салатка Цісарська 250 г - 205 грн. х 2 = 410 грн Соковита курочка, з підсмаженим до золотистого шпондерком, перепелине яйце, помідори чері, крутони, заморський сир Пармезан та мікс салату заправлені класичним сосом Цезар Салатка Грека Корнякта 250 г - 165 грн. х 2 = 330 грн Мікс салату, огірочок, помідорчик, болгарський перець, цибулька, маслини та сир Фета в кунжутній паніровці Борщок питний з буряка 200 г - 65 грн х 8 = 520 грн Сулугуні в тісті 200 г - 175 грн х 4 = 700 грн Сир сулугуні запечений в тісті з соусом песто та грецьким горіхом
Таця на чотири братця 1800 г - 1390 грн. х 2 = 2780 На чотири моцних хлопа або невелику дефіляду. Смажені свинні реберця, стейк з соковитої свинної шиї, печені на грилі ковбаски, печена картопля та два соуси на різні смаки. 1100/600/100. Узвар 3 л - 450 грн Загальна вартість - 6535 грн - 817 грн на особу
Сімейна гостина на 10 осіб
BUY NOW
М'ясна тареля 300 г - 295 грн. х 2 = 590 грн
найліпша закуска до чарочки - буженина, свинна вирізка, курячий рулет, домашня ковбаска та цвіклі
Сирні делікатеси 120/50 г 265 х 3 = 530 грн
композиція з чотирьох сирів: камамбер, пармезан, бринза та дорблю, подаються з грильяжем та смородиновим соусом
Паштетові фантазії 200 г - 135 грн. х 3 = 405 грн
паштет з курячої печінки та морквяного конфі подається з грінками та вишневим соусом
Салатка Солоденький язичок 250 г - 235 грн х 3 = 705 грн
Ніжний телячий язик з салатним листям, базиліком, морквою та медовим соусом Філе лосося обсмажене в чорному та білому кунжуті, помідори чері, авокадо, бейбі шпинат та камамбер заправлені лаймовим дресінгом
Росіл питний 200 г - 55 грн х 10 = 550 грн
Малиновий камамбер 230 г - 195 грн х 5 = 975 грн
Сир камамбер запечений в печі, подається з малиновим соусом та гріночками
Карківка запальна 2000/2000/1300/200 г - 3500 грн х 1 = 3500 грн
На велику дефіляду. Свинна шия запечена в п'єці та підсмажена в моцній настоянці прямо на гостинному столі. Подається з печеними картоплями, печеричками, морквочкою та броколі. Та файно смакує з соусами.